Про проєкт

- українська спеціалізована платформа, що дає змогу працівникам в галузі освіти, а також студентам ВУЗів створити своє портфоліо та вести унікальний блог. Мета проєкту - надати користувачам простий та зручний у використанні інформаційний онлайн інструмент для накопичення інформації про особисті досягнення, результати наукової діяльності, можливість ділитись досвідом власного професійного життя, висвітлювати особисті хобі. Кожен автор створює власний перелік тем, які вважає важливими для себе та цікавими для читачів, такими чином проєкт не обмежує індивідуальності світогляду авторів. Проєкт «EDU BLOG» розроблений доктором філософії кафедри інноваційних та інформаційних технологій в освіті Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського - Семеновим Євгенієм, в рамках дисертаційного дослідження, під науковим керівництвом завідувача кафедри інноваційних та інформаційних технологій в освіті, кандидата педагогічних наук, доцента Кобисі Володимира Михайловича.

Новини проекту

Питання-Відповіді

даний проект розроблений для осіб, професійна діяльність яких пов'язана з викладацькою діяльністю як в закладах середньої освіти, так і в вищих учбових закладах. Також до проекту можуть залучатись студенти, бажаючі створити особисте інтелектуальне портфоліо.
Ви можете самостійно формувати рубрики на власній сторінці. Назви рубрик будуть виводитися у блоці "Теми автора"
Так, можете. Для цього в особистому кабінеті необхідно увійти в меню "Мої налаштування", обрати фон сторінки та колір елементів, після чого натиснути "Зберегти". Тепер Ваша сторінка відобразиться у обраних Вами кольорах, при цьому інформація, яка вже була раніше розміщена, залишиться на своєму місці.
Ні! Розміщення власної сторінки є безкоштовним